EUR: 323,45 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Hajdú felgyújtott étterme: rongálás miatt nyomoznak

Többmilliós kár érte Hajdú Pétert, miután szombatra virradóra megpróbálták felgyújtani a műsorvezető éttermét Törökbálinton. A hely be volt kamerázva és állítólag tökéletesen látszik, ahogy egy autóból kiszáll egy férfi, tüzet gyújt, és csak akkor távozik, amikor látja, hogy elég nagyok a lángok. Szerencsére azonban óriási eső volt, így nem lett nagyobb baj. Hajdú Péter a nyomozás ideje alatt nem szeretne a történtekről nyilatkozni.
– Az eset körülményeit az Érdi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozásban vizsgálja – tudtuk meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Hajdú Péter
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.