EUR: 323,51 Ft
CHF: 286,47 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Hajdú felgyújtott étterme: rongálás miatt nyomoznak

Többmilliós kár érte Hajdú Pétert, miután szombatra virradóra megpróbálták felgyújtani a műsorvezető éttermét Törökbálinton. A hely be volt kamerázva és állítólag tökéletesen látszik, ahogy egy autóból kiszáll egy férfi, tüzet gyújt, és csak akkor távozik, amikor látja, hogy elég nagyok a lángok. Szerencsére azonban óriási eső volt, így nem lett nagyobb baj. Hajdú Péter a nyomozás ideje alatt nem szeretne a történtekről nyilatkozni.
– Az eset körülményeit az Érdi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozásban vizsgálja – tudtuk meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Hajdú Péter
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.