EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,76 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Hamarosan minden kiderül Orbán Viktor titokzatos Facebook-üzenetéről

A vasárnapi oroszországi látogatásáról tett ki képet Facebook-oldalára Orbán Viktor, ami egyre közelebb visz minket a szójáték megoldásához – írja az Origo.

Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin az energetikai beruházásokról, a gazdasági együttműködésről és a futball-világbajnokság megrendezéséről tárgyalt vasárnap az oroszországi Kremlben, amiről a miniszterelnök egy képet is posztolt Facebook-oldalán.


Ez a poszt azonban a július eleje óta sokakat izgalomban tartó Facebook-üzenet megoldását jelentheti. Ugyanis az üzenet eddig az „áció”-nál tartott, ami sok szót még versenyben tartott, de az oroszországi látogatás után a „káció” a július 20-tól kezdődő parlamenti szünetre való tekintettel nem hagy sok alternatívát a képzeletnek – írja a lap.

Így a megoldás feltehetően a vakáció lesz. 

Az első képen Orbán Viktor Angela Merkellel tárgyalt Berlinben a migrációs kérdésről, a másodikon a kínai miniszterelnökkel, Li Ko-csianggal, akivel a Kína-Közép-Kelet Európa együttműködéséről tárgyaltak Szófiában. A harmadik képen a török államfő beiktatásán vett részt, a negyediken pedig a NATO-csúcstalálkozón szerepelt Donald Trump amerikai elnökkel.

Gepostet von Orbán Viktor am Sonntag, 15. Juli 2018

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.