2018. augusztus 19., vasárnap
Huba

Belföld

Hamarosan minden kiderül Orbán Viktor titokzatos Facebook-üzenetéről

A vasárnapi oroszországi látogatásáról tett ki képet Facebook-oldalára Orbán Viktor, ami egyre közelebb visz minket a szójáték megoldásához – írja az Origo.

Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin az energetikai beruházásokról, a gazdasági együttműködésről és a futball-világbajnokság megrendezéséről tárgyalt vasárnap az oroszországi Kremlben, amiről a miniszterelnök egy képet is posztolt Facebook-oldalán.


Ez a poszt azonban a július eleje óta sokakat izgalomban tartó Facebook-üzenet megoldását jelentheti. Ugyanis az üzenet eddig az „áció”-nál tartott, ami sok szót még versenyben tartott, de az oroszországi látogatás után a „káció” a július 20-tól kezdődő parlamenti szünetre való tekintettel nem hagy sok alternatívát a képzeletnek – írja a lap.

Így a megoldás feltehetően a vakáció lesz. 

Az első képen Orbán Viktor Angela Merkellel tárgyalt Berlinben a migrációs kérdésről, a másodikon a kínai miniszterelnökkel, Li Ko-csianggal, akivel a Kína-Közép-Kelet Európa együttműködéséről tárgyaltak Szófiában. A harmadik képen a török államfő beiktatásán vett részt, a negyediken pedig a NATO-csúcstalálkozón szerepelt Donald Trump amerikai elnökkel.

Gepostet von Orbán Viktor am Sonntag, 15. Juli 2018

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    A magyar kormány számára minden magyar fontos, éljen akár Magyarországon, akár a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén vasárnap.

  • A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.