EUR: 322,06 Ft
CHF: 285,23 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Dunaújváros

Hamarosan zár a Liget

A Petőfi Művészeti Liget programjai a végéhez közelednek, azonban néhány érdekes előadás még hátravan, így az érdeklődők július végéig még kilátogathatnak a színház mögötti parkba. Ha úgy tetszik: egy erős hajrá még várja a nézőket. 

Mindössze két koncert van még hátra a Petőfi Művészeti Liget programsorozatából. A június végén, a kőszínházi évad végével indult rendezvény ezúttal is több műfajból összeállított koncertekkel és előadásokkal várta az érdeklődőket: a jazz mellett a világzene és a funky kedvelői is megtalálták az ízlésüknek megfelelő műsort. A folytatás sem okoz majd csalódást: július 27-én, pénteken a Bolla Gábor Quartet ad majd koncertet a Művész Teraszon, ez különleges zenei élménynek ígérkezik, hiszen a modern jazz és a klasszikus zene mellett a cigány muzsika elemei is vegyülnek repertoárjukba.


Takáts Eszter koncertje is szerepelt a Petőfi Művészeti Liget programjában

A Művészeti Liget koncertsorozatát pedig Szabó Benedek és a Galaxisok zárják július 29-én. A róluk szóló ismertetőben, amelyet a bartokszinhaz.eu weblapont találhatunk, a következőket olvashatjuk: „A szerzői kiadásban megjelent Kapuzárási Piknik és A legszebb éveink lemezek egy egész korosztály szorongásait, félelmeit és vágyait leltározza, miközben a zene hol zaklatottan hullámzik, hol finoman csilingel.” A hátralevő két koncert tehát minden bizonnyal nem okoz csalódást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.