EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Egyéb Dunaújváros

Hamarosan zár a Liget

A Petőfi Művészeti Liget programjai a végéhez közelednek, azonban néhány érdekes előadás még hátravan, így az érdeklődők július végéig még kilátogathatnak a színház mögötti parkba. Ha úgy tetszik: egy erős hajrá még várja a nézőket. 

Mindössze két koncert van még hátra a Petőfi Művészeti Liget programsorozatából. A június végén, a kőszínházi évad végével indult rendezvény ezúttal is több műfajból összeállított koncertekkel és előadásokkal várta az érdeklődőket: a jazz mellett a világzene és a funky kedvelői is megtalálták az ízlésüknek megfelelő műsort. A folytatás sem okoz majd csalódást: július 27-én, pénteken a Bolla Gábor Quartet ad majd koncertet a Művész Teraszon, ez különleges zenei élménynek ígérkezik, hiszen a modern jazz és a klasszikus zene mellett a cigány muzsika elemei is vegyülnek repertoárjukba.


Takáts Eszter koncertje is szerepelt a Petőfi Művészeti Liget programjában

A Művészeti Liget koncertsorozatát pedig Szabó Benedek és a Galaxisok zárják július 29-én. A róluk szóló ismertetőben, amelyet a bartokszinhaz.eu weblapont találhatunk, a következőket olvashatjuk: „A szerzői kiadásban megjelent Kapuzárási Piknik és A legszebb éveink lemezek egy egész korosztály szorongásait, félelmeit és vágyait leltározza, miközben a zene hol zaklatottan hullámzik, hol finoman csilingel.” A hátralevő két koncert tehát minden bizonnyal nem okoz csalódást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.