EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XVII.kerület

Három fronton támadnak a kannibálok

Közel harminc éve állnak közösen a színpadon, ha lehet, most még aktívabbak, mint valaha. A zuglói Qka MC és a rákosmenti Ricsipí, azaz az Animal Cannibals három új dalt dobott piacra a nyár során.

Qka és Ricsi már sosem nőnek fel

A rapperduó a vakáció kitörésére időzítette a sulihimnuszt, ami szinte kötelező indulója minden idei tábornak


Érdekesség, hogy az Indul a vakáció című dalból elkészült egy mesterséges intelligenciát vizionáló verzió is.

A Petőfi Akusztikon volt a premierje annak a Soho Party-feldolgozásnak, amelyről kevesen tudják, hogy az AC írta a szövegét. A Gyere és táncoljhoz a Budapest Park közönsége forgatott videóklipet az AC nagykoncertjén.

Az „emberevők” nem hagytak fel a feltörekvő MC-k terelgetésével. Vadiúj dalukban, a Beatmaking 23.-ban elárulják a rapsláger készítésének titkát a most rapkarrierbe kezdőknek.

Aki pedig személyesen is szeretne találkozni velük, annak rengeteg lehetősége van, a nyári programjuk igen sűrű, nemegyszer naponta kétszer is színpadra lépnek. Ez a nyár sem telik el azonban új videók alkotása nélkül. Őszre ígérik a legújabb klipjüket, amiben a hazai rap krémje fog parádézni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.