EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XVII.kerület

Három fronton támadnak a kannibálok

Közel harminc éve állnak közösen a színpadon, ha lehet, most még aktívabbak, mint valaha. A zuglói Qka MC és a rákosmenti Ricsipí, azaz az Animal Cannibals három új dalt dobott piacra a nyár során.

Qka és Ricsi már sosem nőnek fel

A rapperduó a vakáció kitörésére időzítette a sulihimnuszt, ami szinte kötelező indulója minden idei tábornak


Érdekesség, hogy az Indul a vakáció című dalból elkészült egy mesterséges intelligenciát vizionáló verzió is.

A Petőfi Akusztikon volt a premierje annak a Soho Party-feldolgozásnak, amelyről kevesen tudják, hogy az AC írta a szövegét. A Gyere és táncoljhoz a Budapest Park közönsége forgatott videóklipet az AC nagykoncertjén.

Az „emberevők” nem hagytak fel a feltörekvő MC-k terelgetésével. Vadiúj dalukban, a Beatmaking 23.-ban elárulják a rapsláger készítésének titkát a most rapkarrierbe kezdőknek.

Aki pedig személyesen is szeretne találkozni velük, annak rengeteg lehetősége van, a nyári programjuk igen sűrű, nemegyszer naponta kétszer is színpadra lépnek. Ez a nyár sem telik el azonban új videók alkotása nélkül. Őszre ígérik a legújabb klipjüket, amiben a hazai rap krémje fog parádézni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

    Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

    Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt lehet venni.

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.