EUR: 324,00 Ft
CHF: 285,63 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Három gyermeke gyászolja Andreát

Egy háromgyermekes, 44 éves családanyát gyászol Inárcs. Andrea szociális munkásként dolgozott a helyi családsegítő hivatalban, amikor a magából kivetkőzött 61 éves Cs. Attila szerda reggel nyakon szúrta. A nő belehalt sérüléseibe.

Vérfagyasztó tragédia rázta meg a Pest megyei Inárcsot szerdán. A reggeli órákban a 61 éves Cs. Attila berontott a családsegítő szolgálat Kossuth utcai hivatalába és azt üvöltötte, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik, majd nyakon szúrta a szintén helybéli V.-T. Andrea szociális munkást. A férfi általában motorral járt, de most gyalog, kezében a gyilkos fegyverrel sétált házától a hivatalba. A szerencsétlen 44 éves családanya a helyszínen belehalt sérüléseibe.


Fotó: Cser Dániel

– Andika egy csupa szív, mosolygós nő volt, felfoghatatlan és érthetetlen, miért tették ezt vele. Korábban elvált, de két éve új apát talált három gyerekének, boldogon éltek férjével – mesélte a Lokálnak Andrea egyik rokona, Edit.

Cs. Attiláról sokan tudták Inárcson, hogy elveszítheti saját kezével épített, Hársfa utcai házát, ugyanis egy hiteltartozás miatt árverés fenyegette. Attilának és felségének három felnőtt gyermeke – ők már nem laktak velük – és egy tíz év körüli, sérült kislánya van. A gyilkos apa a helyiek szerint talán azért követhette el brutális tettét, mert attól tartott, hogy az árverezés után elveszik tőlük a gyermeket. A férfi egyébként valamikor rendőr volt, mostanában biztonsági őrként dolgozott élelmiszer-áruházakban.


– Nem nagyon ismertük, de senki sem tartotta agresszív embernek. Néha kicsit hirtelen volt, de ezt senki sem feltételezte róla – magyarázta lapunknak a férfi egyik utcabeli szomszédja.

A kiérkező rendőrök a gyilkosság után, a helyszínen fogták el Cs. Attilát, akinek gyanúsítotti kihallgatása még lapzártánk idején is tartott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.