EUR: 325,32 Ft
CHF: 295,20 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Belföld

Három gyermeke gyászolja Andreát

Egy háromgyermekes, 44 éves családanyát gyászol Inárcs. Andrea szociális munkásként dolgozott a helyi családsegítő hivatalban, amikor a magából kivetkőzött 61 éves Cs. Attila szerda reggel nyakon szúrta. A nő belehalt sérüléseibe.

Vérfagyasztó tragédia rázta meg a Pest megyei Inárcsot szerdán. A reggeli órákban a 61 éves Cs. Attila berontott a családsegítő szolgálat Kossuth utcai hivatalába és azt üvöltötte, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik, majd nyakon szúrta a szintén helybéli V.-T. Andrea szociális munkást. A férfi általában motorral járt, de most gyalog, kezében a gyilkos fegyverrel sétált házától a hivatalba. A szerencsétlen 44 éves családanya a helyszínen belehalt sérüléseibe.


Fotó: Cser Dániel

– Andika egy csupa szív, mosolygós nő volt, felfoghatatlan és érthetetlen, miért tették ezt vele. Korábban elvált, de két éve új apát talált három gyerekének, boldogon éltek férjével – mesélte a Lokálnak Andrea egyik rokona, Edit.

Cs. Attiláról sokan tudták Inárcson, hogy elveszítheti saját kezével épített, Hársfa utcai házát, ugyanis egy hiteltartozás miatt árverés fenyegette. Attilának és felségének három felnőtt gyermeke – ők már nem laktak velük – és egy tíz év körüli, sérült kislánya van. A gyilkos apa a helyiek szerint talán azért követhette el brutális tettét, mert attól tartott, hogy az árverezés után elveszik tőlük a gyermeket. A férfi egyébként valamikor rendőr volt, mostanában biztonsági őrként dolgozott élelmiszer-áruházakban.


– Nem nagyon ismertük, de senki sem tartotta agresszív embernek. Néha kicsit hirtelen volt, de ezt senki sem feltételezte róla – magyarázta lapunknak a férfi egyik utcabeli szomszédja.

A kiérkező rendőrök a gyilkosság után, a helyszínen fogták el Cs. Attilát, akinek gyanúsítotti kihallgatása még lapzártánk idején is tartott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Csűrfesztivál az erdélyi Mérában

    Csűrfesztivál az erdélyi Mérában

    A magyar és romániai fellépők mellett izraeli, mexikói, lengyel, görög-török-brit és norvég előadók is színpadra lépnek az erdélyi Mérában augusztus első négy napján a Világzenei Csűrfesztiválon.