EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Egyéb IV.kerület

Hat év után nemzetközi kupában az Újpest!

Hat évvel ezelőtt, a 2011/2012-es szezonban játszott utoljára nemzetközi kupamérkőzést az Újpest röplabdacsapata. Idén erre ismét lesz lehetősége a lila-fehér lányoknak.

A lányok idén bronzérmesek lett a bajnokságban, most pedig kilépnek a nemzetközi porondra (Fotó:TSH/ UTE Röplabda-szakosztály facebook)


Hat évvel ezelőtt a Challenge Kupában indult az Újpest, de már az első fordulóban búcsúzott, hiszen a török Nilüfer Belediye BURSA mindkétszer legyőzte a csapatot. A szakosztály vezetősége úgy ítélte meg, hogy az elmúlt évek és a jövőbeni sikeres építkezés miatt itt az idő a nemzetközi kupaszereplésre, így leadta a nevezését a Challenge Kupára. Emellett a vezetőség folyamatosan azon dolgozik a háttérben, hogy olyan játékosokat igazoljanak le, akiknek segítségével újra fel tudják venni a versenyt az európai topcsapatokkal, ezzel tovább öregbíteni a klub hírnevét a nemzetközi és a hazai porondon egyaránt. Bár a jelenlegi állás szerint nehéz megjósolni, hogy mire lesz képes a csapat a Challenge Kupában, az már biztos, hogy remek lehetőség lesz ez a lányoknak és természetesen a szurkolóknak is, hogy újabb fontos tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodjanak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.