2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb IV.kerület

Hat év után nemzetközi kupában az Újpest!

Hat évvel ezelőtt, a 2011/2012-es szezonban játszott utoljára nemzetközi kupamérkőzést az Újpest röplabdacsapata. Idén erre ismét lesz lehetősége a lila-fehér lányoknak.

A lányok idén bronzérmesek lett a bajnokságban, most pedig kilépnek a nemzetközi porondra (Fotó:TSH/ UTE Röplabda-szakosztály facebook)


Hat évvel ezelőtt a Challenge Kupában indult az Újpest, de már az első fordulóban búcsúzott, hiszen a török Nilüfer Belediye BURSA mindkétszer legyőzte a csapatot. A szakosztály vezetősége úgy ítélte meg, hogy az elmúlt évek és a jövőbeni sikeres építkezés miatt itt az idő a nemzetközi kupaszereplésre, így leadta a nevezését a Challenge Kupára. Emellett a vezetőség folyamatosan azon dolgozik a háttérben, hogy olyan játékosokat igazoljanak le, akiknek segítségével újra fel tudják venni a versenyt az európai topcsapatokkal, ezzel tovább öregbíteni a klub hírnevét a nemzetközi és a hazai porondon egyaránt. Bár a jelenlegi állás szerint nehéz megjósolni, hogy mire lesz képes a csapat a Challenge Kupában, az már biztos, hogy remek lehetőség lesz ez a lányoknak és természetesen a szurkolóknak is, hogy újabb fontos tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodjanak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az Európai Unió diplomáciai kommunikációs hálózatához, olyan tartalmakat töltve le, amelyekben európai diplomaták fejezik ki aggályukat Donald Trump amerikai elnök kormányával, az Oroszországgal és Kínával való “küzdelmekkel” és annak kockázatával kapcsolatosan, hogy Irán feléleszti nukleáris programját – számolt be internetes oldalán a The New York Times (NYT).

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.