2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Hidvéghi: Az emberek nem kértek a bevándorláspárti ellenzékből az időközi választásokon

Az emberek nem kértek a bevándorláspárti ellenzéki jelöltekből, és nem kértek a bevándorláspárti ellenzékből sem a vasárnapi időközi önkormányzati választásokon – értékelte az eredményeket a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn Budapesten a közmédiának.

Hidvéghi Balázs nyilatkozatában köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett az időközi önkormányzati választásokon, és támogatta a Fidesz-KDNP-s jelölteket.


Az V. kerületi önkormányzatiképviselő-választáson és a VIII. kerületi polgármester-választáson is nagy arányú Fidesz-győzelem született – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Az eredményekről Hidvéghi Balázs kifejtette: Belváros-Lipótvárosban Balla Valéria Emese nyerte meg a körzetét több mint kétharmados többséggel, Sára Botond pedig úgy lett Józsefváros polgármestere, hogy közel kétszer annyian szavaztak rá, mint az összes ellenzéki párt által támogatott riválisára.

A politikus értékelése szerint az emberek nem kértek a bevándorláspárti ellenzékiekből akkor sem, amikor korábban külön-külön indultak a Fidesz ellen, de nem kértek most sem, amikor közösen álltak fel egy jelölt mögött a kormánypárttal szemben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család az az alapegység, amely nemzetünk fennmaradásának záloga – jelentette ki az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár hétfőn Szegeden.

 • Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  A magyar kormány 9,048 milliárd forintot fordít a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program harmadik ütemére – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Újabb volt képviselőtársa sietett a zsidózó jobbikos segítségére, a Jobbik volt elnöke szerint Szávay István azzal, hogy lemondott parlamenti mandátumáról, minden elvárásnak eleget tett.