EUR: 323,28 Ft
CHF: 285,30 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

Hidvéghi: Az emberek nem kértek a bevándorláspárti ellenzékből az időközi választásokon

Az emberek nem kértek a bevándorláspárti ellenzéki jelöltekből, és nem kértek a bevándorláspárti ellenzékből sem a vasárnapi időközi önkormányzati választásokon – értékelte az eredményeket a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn Budapesten a közmédiának.

Hidvéghi Balázs nyilatkozatában köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett az időközi önkormányzati választásokon, és támogatta a Fidesz-KDNP-s jelölteket.


Az V. kerületi önkormányzatiképviselő-választáson és a VIII. kerületi polgármester-választáson is nagy arányú Fidesz-győzelem született – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Az eredményekről Hidvéghi Balázs kifejtette: Belváros-Lipótvárosban Balla Valéria Emese nyerte meg a körzetét több mint kétharmados többséggel, Sára Botond pedig úgy lett Józsefváros polgármestere, hogy közel kétszer annyian szavaztak rá, mint az összes ellenzéki párt által támogatott riválisára.

A politikus értékelése szerint az emberek nem kértek a bevándorláspárti ellenzékiekből akkor sem, amikor korábban külön-külön indultak a Fidesz ellen, de nem kértek most sem, amikor közösen álltak fel egy jelölt mögött a kormánypárttal szemben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

    Meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

    Zavarhatják a különböző vezeték nélküli ipari, nagy teljesítményű wifieszközök vagy biztonsági kamerák képét vezeték nélkül továbbító berendezések a meteorológiai radarok működését, amelyek emiatt nem képesek helyesen jelezni egy vihart a légi irányítóknak, a külföldi meteorológiai szolgálatoknak vagy a tömegmédiumoknak – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága hétfőn az MTI-vel.

  • Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Szigorítja a menekültügyi rendszert az olasz kormány új törvénycsomagja

    Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.