EUR: 322,06 Ft
CHF: 285,23 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

Hidvéghi: Nem lehet emberi jog a migráció

Veszélyes precedenst teremtene, ha a migrációt alapvető emberi jogként határoznák meg – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Hírlapnak az ENSZ paktumáról.
Hozzátette: az ősszel kezdődő politikai szezonnak már fontos része lesz az európai parlamenti választásokra való felkészülés, a Fidesz részéről erőteljes, Európa jövőjét meghatározó kérdésekre fókuszáló kampányra lehet számítani.
„Az elmúlt három év politikai küzdelmei, amelyek a magyar miniszterelnök és kormány határozott kiállásából következtek az erőltetett bevándorlással szemben, Magyarország érdekei mellett euró­pai érdekeket is szolgáltak. Európának meg kell őriznie keresztény gyökereit, hagyományait, és erős nemzetállamok szövetségeként kell működnie, mert egyrészt ez az európai emberek érdeke, másrészt az EU csak így lehet sikeres a globális versenyben” – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  Az év végéhez és karácsonyhoz közeledve megszokott, hogy felpezsdül az élet az utcákon. Ez idén sincs másképp, annyi különbséggel, hogy az esti séták meghittségét az elmúlt napokban felváltotta a Soros-féle randalírozó, rongáló, gyújtogató, agresszív ellenzéki aktivisták rendbontása.

 • Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők, akik megpróbálták megzavarni a közmédia munkáját. Akcióikból sorra készülnek az internetes mémek, az MTV feljelentette őket, mert túlterjeszkedtek  jogaikon és azóta birtokvédelem óvja a székházat.

 • Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  A Fidesz-kormány 2010 óta jelentős, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedők a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évről évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetően nem kell választaniuk a munka és a család között, a nők pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.