EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Ózd

Hivatalosan is átadták a putnoki stadiont

Június 23-án felavatták a Várady Béla Sportközpontot Putnokon, amit eredetileg március 24-re terveztek, de az időjárás átírta a forgatókönyvet. Az egykori harmincszoros válogatott futballistáról elnevezett sportlétesítményben a Bp. Vasas játszotta a hivatalos nyitómérkőzést a Putnok VSE csapatával.

A pályafutását fiatalon Putnokon kezdő, majd Ózdon folytató labdarúgó a Vasas színeiben az 1976–1977-es idényben magyar bajnok volt és abban az évben nyerte el az ezüstcipőt is. A válogatottban elért góljainak száma 13, így egyértelműen Várady Bélára esett a névválasztás a putnoki stadion kapcsán. Az is egyértelműnek tűnt, hogy a számára legnagyobb sikert biztosító klubot hívják meg a pályaavatóra, amely eleget tett a felkérésnek.


Fotó: Lokál
Riz Gábor végezte el a kezdőrúgást

A helyi NB III-as csapat stadionja megérett a modernizálásra, ami két részletben történt. Az öltöző- és klubház épületének felújítására 90 millió forintot, a pálya bővítésére, világítására, az automata locsolórendszer kiépítésére, a 800 fős nézőtér lefedésére, parkolók építésére és a stadion kerítésének javítására 260 millió forintot költöttek. A beruházás után a sportlétesítmény, ahol a hazai csapat már három bajnokit játszott, megfelel a magas szintű követelményeknek.

Fotó: Lokál
A Vasas vezetése eleget tett a meghívásnak

A mérkőzés kezdőrúgását Riz Gábor országgyűlési képviselő végezte el, majd a csapatok gólokban gazdag futballmeccsel tették emlékezetessé a pályaavatót.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.