EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

Ho­lo­kauszt-gya­lázó poltikus tér vissza a Jobbikba

A dön­tés meg­szü­le­tett, a hét­vé­gén már a rész­le­te­ket is meg­be­szél­ték. Vissza­ke­rül a Job­bik él­vo­na­lába a Duna-parti ál­do­za­tok em­lék­mű­vét meg­gya­lázó, ho­rog­ke­resz­tes le­ve­le­ket kül­döz­gető Kul­csár Ger­gely, a párt ko­rábbi fon­tos po­li­ti­kusa – írja a Ripost.

Az egyeztetések megkezdődtek, a párt szóvivője Mirkóczi Ádám ezért Debrecenbe utazott. A Ripost információ szerint átbeszélték, hogy milyen új politikai feladatok várják a Jobbikban, milyen területeken vehet majd részt a megtépázott tekintélyű vezetés munkájában.


A pártba visszatérő Kulcsár Gergely korábban beleköpött a zsidó áldozatok Duna-parti emlékművébe, valamint horogkeresztekből összerakott üdvözlő leveleket küldött parlamenti képviselőtársainak.

Az ötgyerekes családapa körüli botrány azonban nem csak ezekből állt, ugyanis a férfi közeli kapcsolatot ápolt egy kiskorú diáklánnyal is.


A lap szerint az ifjú hölgyet gyakran látták egy a Magyar Országgyűlés által, közpénzen bérelt Falk Miksa utcai luxuslakásban. Gyakran éjszakázott itt képviselőtársa, régi jó barátja Mirkóczki Ádám.

A tanúvallomások szerint több mint tucatszor látták a fiatal lányt kijönni reggelente lenge öltözékben, ami legtöbbször a képviselő pólója volt. A jegyzőkönyv szerint Kulcsár rendszeresen büszkélkedett azzal, hogy a lánynak milyen rugalmas teste van.

Fotó: Ripost

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.