EUR: 323,11 Ft
CHF: 286,37 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Belföld

Horror Budapesten! Felvágta ereit a 4-es, 6-os villamoson

Nagy volt a riadalom tegnap Budapest két villamosjáratán. Elsőként kora délután a 62A-n késeltek meg egy embert, rá pár órára pedig a 4-es, 6-os villamoson vágta fel az ereit egy férfi.

Azonnal elmenekültek a helyszínről azok a támadók, akik kora délután az Örs vezér terén megkéseltek egy embert. A rendőrség lezárta a területet, a 3-as és a 62A villamosok pedig megosztva közlekedtek, valamint villamospótló autóbuszok és 32-es autóbuszok szállították az utasokat az Örs és a Bosnyák tér között – számolt be az Origo.


Nem sokkal ezután újabb megrázó eset történt, immár a 4-es, 6-os villamoson. Egy pár kezdett el dulakodni, mígnem a férfi egy éles tárgyat előrántva felvágta az ereit. Emiatt a járat hosszú perceken át a Jászai Mari téren várakozott.

– Tiszta vér volt a villamos – nyilatkozta egy szemtanú az ATV-nek. A rendőrök és a mentők kiérkezéséig állt a szerelvény, az utasokat is leszállították.

Kapcsolódó Cikkek

 • Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

  Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

  Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők – közölték a szervezők.

 • Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

  Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

  Ötmillió forintos kikiáltási árról indulva végül 10 millió forintért kelt el Radnóti Miklós klasszikusának, a Járkálj csak, halálraítélt című versnek egyetlen fennmaradt kézirata a Központi Antikvárium péntek esti árverésén.

 • Új családtámogatási intézkedések készülnek

  Új családtámogatási intézkedések készülnek

  Több családtámogatási elképzelés is a Pénzügyminisztérium napirendjén van, ezek között szerepel az úgynevezett falusi csok is – mondta a Magyar Időknek a pénzügyekért felelős államtitkár.