EUR: 322,83 Ft
CHF: 285,94 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Budapest XV.kerület

Így kell palacsintát sütni!

Az ügyesebbek feldobhatták, a bátortalanok megfordíthatták, de végül mindegyiket megették. Mármint azokat a palacsintákat, amelyeket a Páratlan Vakáció programsorozat keretében a Pestújhelyi Közösségi Házban sütöttek a gyerekek.

Vékonyan kell a sütőbe önteni a tésztát

A Pestújhelyi Közösségi Ház az elmúlt öt év sikere után ismét megrendezi a Páratlan Vakáció játéksorozatot, amelynek célja nyári élményeket adni azoknak a gyerekeknek is, akik nem jutnak el költséges táborokba, a vakáció nagy részét otthon töltik, esetleg egyedül, kulccsal a nyakukban vagy a nagyszülők felügyeletére bízva. Augusztus 23-áig a szünidő minden páratlan dátumú hétköznapjára terveznek elfoglaltságot 10–13 óra között. Lesz többféle kézműves- és természettudományos foglalkozás, kutyás rendezvény, ügyességi játék. Na és persze volt már mindenki kedvenc elfoglaltsága, palacsintasütés is.


A gyerekek most nemcsak megtanulták elkészíteni a tésztát, hanem a serpenyőbe vékonyan öntve meg is sütötték, majd különböző módon ízesítették.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.