EUR: 322,71 Ft
CHF: 276,10 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Budapest XV.kerület

Így kell palacsintát sütni!

Az ügyesebbek feldobhatták, a bátortalanok megfordíthatták, de végül mindegyiket megették. Mármint azokat a palacsintákat, amelyeket a Páratlan Vakáció programsorozat keretében a Pestújhelyi Közösségi Házban sütöttek a gyerekek.

Vékonyan kell a sütőbe önteni a tésztát

A Pestújhelyi Közösségi Ház az elmúlt öt év sikere után ismét megrendezi a Páratlan Vakáció játéksorozatot, amelynek célja nyári élményeket adni azoknak a gyerekeknek is, akik nem jutnak el költséges táborokba, a vakáció nagy részét otthon töltik, esetleg egyedül, kulccsal a nyakukban vagy a nagyszülők felügyeletére bízva. Augusztus 23-áig a szünidő minden páratlan dátumú hétköznapjára terveznek elfoglaltságot 10–13 óra között. Lesz többféle kézműves- és természettudományos foglalkozás, kutyás rendezvény, ügyességi játék. Na és persze volt már mindenki kedvenc elfoglaltsága, palacsintasütés is.


A gyerekek most nemcsak megtanulták elkészíteni a tésztát, hanem a serpenyőbe vékonyan öntve meg is sütötték, majd különböző módon ízesítették.

Kapcsolódó Cikkek

 • Könyv készül a 70-es évek nagy színházi rendezőjéről

  Könyv készül a 70-es évek nagy színházi rendezőjéről

  Az Angyalföldön lakó színész, táncos, rendező színházi koreográfus mindig kitalál valami érdekeset. Legutóbb most pedig a 60-as, 70-es évek nagy színházi egyéniségéről volt Kazán István rendezőről, színészpedagógusról szerkeszt egy könyvet.

 • A Madárfészekben találkoztak a kezdők

  A Madárfészekben találkoztak a kezdők

  Az Újpesten található Madárfészek Ökölvívó Akadémia adott otthont az I. Kezdők Ökölvívó Találkozójának, ahol tehetséges fiatalok léptek szorítóba bemutató- és edzőmérkőzéseken.

 • Cél a harmadik csillag

  Cél a harmadik csillag

  A harmincadik bajnoki cím megszerzése, azaz a harmadik csillag megszerzése a célja az előttünk álló NB I-es labdarúgó bajnokságban a Ferencváros csapatának.