2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Sport

Így nyaralnak a magyar futballisták

Annak ellenére, hogy a legtöbb helyen már zajlik a felkészülés vagy éppen az európai kupaselejtezők, a labdarúgóknak is jár a pihenés. Míg a múlt héten a nemzetközi sztárok kedvenc helyeit szedtük össze, most azt mutatjuk meg, hol nyaralnak a magyar futballisták.

Szalai Ádám (Bali)

Gulácsi Péter (Maldív-szigetek)

Kádár Tamás (Balaton)

Király Gábor és Dárdai Pál (Balatonfenyves)

Dzsudzsák Balázs (Tihany)

Futács Márkó (Míkonosz)

Nagy Ádám (Balatonfenyves)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

  Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

  Rekordlétszám, 38 ország 288 versenyzője vesz részt a szeptember 26. és 28. között Budapesten sorra kerülő steel darts Európa-bajnokságon. A sporttörténelmi kontinensviadalon – hiszen Magyarország először rendez felnőtt darts világversenyt – a hazai szakvezetés a válogatottaktól a mezőny első felébe jutást várja, és bizakodik az éremszerzésben is.

 • Tiger Woods öt év után nyert újra

  Tiger Woods öt év után nyert újra

  Tökéletesre sikerült Tiger Woods visszatérő szezonjának zárása: a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 2017/18-as utolsó versenyén, az Atlantában rendezett Tour Championshipen győzni tudott, ezzel öt év után először bizonyult a legjobbnak egy tornán.

 • Zaklatásból nincs hiány a magyar sportban

  Zaklatásból nincs hiány a magyar sportban

  Hatalmas botrány kavart az elmúlt napokban, hogy két neves vízilabdázót, K. Zoltánt és P. Zsoltot azzal vádoltak meg, hogy megerőszakoltak egy 11 éves kislányt. Az érintettek tagadják a vádakat és a nyomozás továbbra is zajlik.