EUR: 322,08 Ft
CHF: 285,64 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Nyíregyháza

Ilyen volt a LESZ Feszt

Idén negyedik alkalommal startolt el a népszerű zenei fesztivál, amely rengeteg nyíregyházit vonzott. Három nap, hat színpad, 116 fellépő – ez várta azokat a fesztiválrajongókat, akik ellátogattak a július 5. és 7. között Kisvárdán megrendezett LESZ Fesztre.

Az idei LESZ Feszten fellépett: Ákos, Alvin és a Mókusok, AWS, Bárány Attila, Beatrice, ByeAlex és a Slepp, Chris Lawyer, Cloud 9+, Depresszió, Fish!, Gabor Kraft, Halott Pénz, Kiscsillag, Leander Kills, Majka & Curtis, Margaret Island, Nick Warren, Paddy and the Rats, Parno Graszt, Peter Makto, Punnany Massif, Rúzsa Magdi, Sanfranciscobeat, Skindred, Soulwave, StadiumX, Sterbinszky, Supernem, Tankcsapda, The Biebers, Wellhello, Yamina és még sokan mások.

(Fotó: Lokál)

(Fotó: Lokál)


Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.