2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb I.kerület XI.kerület

Ilyen volt az első Szabihíd

Nyakba a gyerekek, és irány a hídpiknik!l (Fotó: Keresztesi Balázs)

Függőágyban is ringatózhattunk (Fotó: Keresztesi Balázs)

A fiatalok még a hídra is felmásztak (Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Idén is átengedik a gyalogosoknak a Szabadság hidat négy egymást követő nyári hétvégén, amelyből az első július 14–15-e volt. Aki lemaradt, most egymás után háromszor is pótolhatja, 21–22-én, 28–29-én és augusztus 4–5-én veheti birtokba családjával, barátaival a közúti és a közösségi közlekedési forgalom elől lezárt hidat. A Szabihíd projekt kapcsolódó programjai a https://www.facebook.com/szabihid/ oldalon érhetők el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az Európai Unió diplomáciai kommunikációs hálózatához, olyan tartalmakat töltve le, amelyekben európai diplomaták fejezik ki aggályukat Donald Trump amerikai elnök kormányával, az Oroszországgal és Kínával való “küzdelmekkel” és annak kockázatával kapcsolatosan, hogy Irán feléleszti nukleáris programját – számolt be internetes oldalán a The New York Times (NYT).

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.