EUR: 322,83 Ft
CHF: 285,94 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Imádja az extrém kalandokat Gelencsér Timi

A 2016-os Miss World Hungary győztese, Gelencsér Timi mindig is kereste az izgalmakat. Ugrott már ki repülőből, keveredett kétes szituációba búvárkodás közben, ám mégis élete legnagyobb kalandjának a Magyarország Szépét tartja, mely saját bevallása szerint rengeteget változtatott rajta.

– Mindig is talpraesett lánynak tartottam magam, de úgy érzem, hogy engem a korona nevelt fel, és tett azzá az érett, magabiztos nővé, aki ma is vagyok. Mégis, ha egy tanácsot adhatok az idei győztesnek, Szarvas Andinak, akkor az lenne, hogy élvezze ki az elkövetkezendő év minden egyes pillanatát, mert az egész nagyon felemelő. Királynőként rengeteg rendezvényre, fotózásra kellett járnom, amit sokan munkának neveznek, de számomra soha nem volt az, sokkal inkább nevezném szórakozásnak – jelentette ki lapunknak Gelencsér Timi, aki a versenyek mellett extrém sportokat próbál ki a legszívesebben.


– Egyszerűen imádom az adrenalint, nem tudok betelni vele. Ugrottam már ki repülőből a havas francia Alpok és a perzselő dubaji pálmafasziget fölött, és mondanom sem kell, hogy mindkettő felejthetetlen élmény volt. A másik szenvedélyem a mélytengeri búvárkodás, ahol találkoztam már cápákkal és teknősökkel is, ám a nagy álmom, hogy egyszer egy delfint is lássak testközelből. A búvárkodás azonban nem veszélytelen, mentálisan nagyon rendben kell lenni hozzá, hiszen egy rossz döntés is végzetes lehet. Velem is előfordult már, hogy túl közel úsztam egy olyan halhoz, amelynek az ütése halálos lehet, de szerencsére a társaim még időben jeleztek, így nem esett bántódásom. Persze amikor a víz felszínére értem, kaptam egy óriási leszidást, így most már sokkal jobban odafigyelek – árulta el az egykori szépségkirálynő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.