EUR: 323,13 Ft
CHF: 287,10 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Íme a Füstifecskék első klipje

A Füstifecskék legnagyobb slágeréhez, az Úriember című dal remixéhez forgatták az együttes legelső videoklipjét. A zenei videóban több mint ötven táncos látható Kálmán, Margit, Lajos és Vili mellett, akiknek a hangját még mindig Forgács Gábor kölcsönzi.

Tíz év után nemrég visszatért a Füstifecskék. 3 dupla platina lemezzel, több mint 150 000 eladott példánnyal, egy rakás zenei díjjal, és több ezer fellépéssel a háta mögött most sem pihen Kálmán, Margit, Lajos és Vili: máris kihozták a 18 éves együttes első videoklipjét.


A zenei videó az Úriember című dal remixéhez készült, ami a Füstifecskék legnagyobb slágere volt annak idején. A klipben több mint ötven táncos jelenik meg a négy ikonikus bábú mellett, akiknek a hangját még mindig Forgács Gábor kölcsönzi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.