EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,63 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Íme a Füstifecskék első klipje

A Füstifecskék legnagyobb slágeréhez, az Úriember című dal remixéhez forgatták az együttes legelső videoklipjét. A zenei videóban több mint ötven táncos látható Kálmán, Margit, Lajos és Vili mellett, akiknek a hangját még mindig Forgács Gábor kölcsönzi.

Tíz év után nemrég visszatért a Füstifecskék. 3 dupla platina lemezzel, több mint 150 000 eladott példánnyal, egy rakás zenei díjjal, és több ezer fellépéssel a háta mögött most sem pihen Kálmán, Margit, Lajos és Vili: máris kihozták a 18 éves együttes első videoklipjét.


A zenei videó az Úriember című dal remixéhez készült, ami a Füstifecskék legnagyobb slágere volt annak idején. A klipben több mint ötven táncos jelenik meg a négy ikonikus bábú mellett, akiknek a hangját még mindig Forgács Gábor kölcsönzi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.