EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Budapest XIV.kerület

Ingyenes bokszedzések Zuglóban

Most Zuglóban bárki kipróbálhatja az ökölvívást, hiszen az Erzsébet királyné útján található Box Akadémián várják a gyerekeket közös mozgásra és a sportág alapjainak elsajátítására.

Zsákolni is megtanulnak a gyerekek (Fotó: Keresztesi Balázs)

Ötödik alkalommal rendezik meg a Sportos vakáció a városban elnevezésű eseménysorozatot, amelynek során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnek részt az általános és középiskolás fiatalok. A program célja, hogy az iskolai szünetet izgalmassá, minél aktívabbá tegye a tanulók számára.
Zuglóba a boksz iránt érdeklődőket várják, hiszen az Erzsébet királyné útján található Box Akadémián minden hétfőn és szerdán 16.30-tól szakképzett edzők tartanak foglalkozásokat. A részvétel ingyenes, és tehetségtől, előképzettségtől függetlenül mindenkit szeretettel fogadnak.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.