EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,85 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Kecskemét

Irány a nagybetűs élet!

A közelmúltban ünnepi szenátusi ülés keretében tartotta meg diplomaátadó ünnepségét a kecskeméti Neumann János Egyetem.

A Neumann János Egyetemen Szolnokon összesen 146, a kecskeméti karokon pedig 445 hallgató tett sikeres záróvizsgát. A diplomaátadó ünnepségen köszöntőt mondott az egyetem rektora és kancellárja, valamint elbúcsúztatták a végzett hallgatókat. Befejezésül a végzősök képviseletében egy-egy hallgató búcsúbeszéddel köszönt el az egyetemtől, az ünnepség pedig az egyetemi zászló átadásával zárult.

Diplomaátadó ünnepi szenátusi ülés
fotók: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.