EUR: 323,16 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

Iratokat hamisítottak migránsoknak, lecsapott a marokkói rendőrség

A marokkói rendőrség leleplezett egy irathamisító hálózatot, amelynek 14 tagja illegális bevándorlóknak gyártott hamis úti okmányokat és tartózkodási engedélyeket – közölte a helyi belügyminisztérium csütörtökön.

A hálózat tagjai több városban tevékenykedtek, egy nő és egy algériai állampolgár is volt köztük.


Az előzetes nyomozás eredményeként elfogtak két, hamis papírokkal rendelkező embert is a casablancai repülőtéren, akik Európába akartak utazni – tette hozzá a belügyminisztérium.

A szervezett bűnözés elleni egység művelete során külföldi és marokkói pecséteket, tartózkodási dokumentumokat, mobiltelefonokat és járműveket foglalt le.


A marokkói hatóságok folytatják a nyomozást további bűntársak után, és elkoboznak minden olyan eszközt, amelyet az irathamisításhoz használnak – figyelmeztetett a tárca.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordot állított fel az Aquaman

  Rekordot állított fel az Aquaman

  Az év egyik leggyengébb mozis hétvégéjén is a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 végzett az élen, az animációs film 16,1 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így három hét alatt elérte a 161 milliót.

 • Erősebb lehet Merkel utódja

  Erősebb lehet Merkel utódja

  Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

 • Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.