2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Irma néni folytatja

Román Józsefnét – vagy ahogy a gyerekek ismerik, Irma nénit – nemrégiben az ország legkedvesebb konyhásnénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén. A Blikk szerint Irma néni úgy döntött, nyugdíjasként is a szakmában marad.

– Nagy öröm volt ez nekem, erőt adott ahhoz, hogy eldöntsem, még legalább tíz évig maradok – nyilatkozta Irma néni, akinek döntését megkönnyítette a díj odaítélése. – Ha kell, a legfinnyásabb gyereket is rábeszélem arra, hogy legalább megkóstolja az ételt.


Az iskola és a város is örült Irma néni sikerének, Érd utcáin óriásplakátok hirdették, hogy ő az év konyhásnénije.

Irma nénit az ország legnépszerűbb konyhás nénije (Fotó: merokanal.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.