2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Jó idő lesz csütörtökön, szóval irány a strand!

A sok napsütés mellett szerdán elsősorban a Dunától keletre, majd – a csaknem mindenhol derült éjszaka után – csütörtökön már sokfelé erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés.

Szerda délután az ország keleti felén helyenként, estefelé esetleg az Alpokalján, csütörtökön napközben viszont a Dunántúlon is kialakulhat elszórtan zápor, zivatar. Az északi szél a Duna-Tisza közén mérsékelt, máshol általában élénk lesz, de zivatarok környezetében, valamint szerdán a Bodrogközben viharos lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 15 és 21 fok között alakul, de a hidegre érzékeny északi völgyekben ennél pár fokkal hűvösebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 27 és 32 fok között várható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.