EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Jó idő lesz csütörtökön, szóval irány a strand!

A sok napsütés mellett szerdán elsősorban a Dunától keletre, majd – a csaknem mindenhol derült éjszaka után – csütörtökön már sokfelé erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés.

Szerda délután az ország keleti felén helyenként, estefelé esetleg az Alpokalján, csütörtökön napközben viszont a Dunántúlon is kialakulhat elszórtan zápor, zivatar. Az északi szél a Duna-Tisza közén mérsékelt, máshol általában élénk lesz, de zivatarok környezetében, valamint szerdán a Bodrogközben viharos lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 15 és 21 fok között alakul, de a hidegre érzékeny északi völgyekben ennél pár fokkal hűvösebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 27 és 32 fok között várható.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.