EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Nyíregyháza

Jóga a botanikus kertben

A Nyíregyházi Egyetem Tuzson János Botanikus Kertjében várják keddenként a jógázni vágyókat. A program ingyenes – a belépőjegyet leszámítva, amelyet csoportosan utólag kell fizetni.

Bejárat az egyetemi kézilabdapálya felől, a székelykapunál. A Jóga a parkban programra dr. Szabó Sándor várja az érdeklődőket július 17-étől minden kedden 18 és 19.30 között (kérik, hogy időben érkezzenek). Részletek és jelentkezés: [email protected] címen vagy a 70/501-0412 telefonszámon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.