EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Eger

Jótékonykodtak a Ferrari Club tagjai

Májusban  Egerben látványos sportautó felvonulásban volt része a lakosságnak. A budapesti Ferrari Club tagjai elhozták a hevesi megyeszékhelyre gyönyörű olasz autóikat, látványos felvonulással örvendeztették meg a helyieket, majd a Dobó téren felsorakozva lehetett közelről is megcsodálni az olasz legendákat. 

Miután a klubtagok szeretik az állatokat, főként a macskákat, megkeresték az Egertől 25 kilométerre található Macskaárvaház Alapítványt, és a kis faluban, Kápolnán meglátogatták az ott élő árva cicákat. Nem mentek üres kézzel, négy nagy zsák kiváló minőségű száraz táppal érkeztek. A két civil szervezet – a Ferrari Club és az állatvédők – abban állapodtak meg, hogy továbbra is kapcsolatban maradnak, és a közeljövőben a sportautók barátai ismét példát mutatnak majd társadalmi felelősségvállalásból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.