EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Eger

Jótékonykodtak a Ferrari Club tagjai

Májusban  Egerben látványos sportautó felvonulásban volt része a lakosságnak. A budapesti Ferrari Club tagjai elhozták a hevesi megyeszékhelyre gyönyörű olasz autóikat, látványos felvonulással örvendeztették meg a helyieket, majd a Dobó téren felsorakozva lehetett közelről is megcsodálni az olasz legendákat. 

Miután a klubtagok szeretik az állatokat, főként a macskákat, megkeresték az Egertől 25 kilométerre található Macskaárvaház Alapítványt, és a kis faluban, Kápolnán meglátogatták az ott élő árva cicákat. Nem mentek üres kézzel, négy nagy zsák kiváló minőségű száraz táppal érkeztek. A két civil szervezet – a Ferrari Club és az állatvédők – abban állapodtak meg, hogy továbbra is kapcsolatban maradnak, és a közeljövőben a sportautók barátai ismét példát mutatnak majd társadalmi felelősségvállalásból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.