EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Belföld

Juhász Péter fenyegeti volt élettársa barátját

Újabb botrány a választáson csúfosan megbukott Juhász Péter körül: a Ripost szerint a nőverési ügybe keveredett politikus megfenyegette a feleségét elszerető férfit. Pedig korábban anyagi támogatást is kapott tőle Juhász.

Nem kell bemutatni Juhász Pétert, az azóta már megszűnt Együtt nevű gittegylet politikusát, aki leginkább „politikai koldusként” került be az emberek tudatába. Emlékezetes: a hírek szerint Juhász bántalmazta volt élettársát, gyermekei anyját. Ezt Juhász is elismerte az Indexnek, szerinte „dulakodott” a nővel.


A Ripost szerint a legújabban napvilágra került Juhász-botrány két éve kezdődött. Akkor a politikus alapítványa egy svéd luxusautót kapott ajándékba. Juhász ezt magáncélra használta, és a festői Pag szigetére indult vele egy luxusnyaralásra. Arra azonban nem számított, hogy a nagylelkű adakozó és a cég tulajdonosa szeme előbb-utóbb felnyílik.

A dúsgazdag üzletember azonban vélhetőleg kiderítette az igazságot Juhászról, és kimenekítette a feleségét a kamupolitikus karmai közül három gyermekével együtt. Erre Juhász megfenyegette a nagylelkű embert. A Ripost szerint minderről azok a nyilvánosságra került gyámhatósági iratok szólnak, amelyek Juhász elképesztően agresszív viselkedéséről, gyermekei anyjának folyamatos terrorizálásáról számolnak be, több környezettanulmányt is beleértve. Ezekben szerepel a fenti történet is.


Kiderül többek között, hogy a reménytelen anya csak az üzletemberre számíthatott a nehéz helyzetben, nemcsak anyagilag, hanem érzelmileg is. A politikus korábbi barátja az agresszív jelenetek elől Londonba menekítette az anyát és a gyerekeket, amire Juhász durva fenyegetőzéssel válaszolt.

Az üzletember azonban nem ijedt meg a fenyegetőzéstől, továbbra is biztosítja a nőnek és gyermekeinek az anyagi és érzelmi hátteret. Saját pénzén bérel luxuslakást Londonban a családnak, és a gyerekek iskoláztatását is ő állja, méghozzá egy olyan magániskolában, ahol egy tanév több mint hárommillió forintba kerül. A rendelkezésre álló iratok szerint Juhász annyira durván megfenyegette a gyermekei anyját finanszírozó üzletembert, hogy az védekezésképpen hangfelvételt készített az agresszív szituációról.

Kapcsolódó Cikkek