EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,90 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Nagykanizsa

Kanizsa is versenyben

Még lehet szavazni a kanizsai strandra Az év fürdője voksoláson: az intézmény Az év feltörekvő fürdője címért szállt versenybe. A három kategóriában országosan mintegy 200, Zalából 12 nevező küzd az elismerésért. A részeredmények alapján a mezőnyben a zalakarosi, a hévízi és a zalaszentgróti szerepel az első tíz hely valamelyikén. Szavazni augusztus 31-ig lehet, a voksolók között wellnesshétvégéket és értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A karosi fürdő jelenleg a Top10-ben van a szavazatok alapján (Fotó: Az év fürdője)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.