2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Sport

Karaterúgás tette híressé a Vidit

Vezető hírként számolt be a Daily Mail a MOL Vidi–Dudalange Bajnokok Ligája-selejtezőről. Sajnos a fehérvári csapat félelmetes támadójátéka helyett Bryan Mélisse karaterúgása miatt került be a magyar vonatkozású hír az angol napilap online kiadásába.

Jogosan tette fel a kérdést a lap a cikk címében: Ez lenne minden idők legmocskosabb szerelése? Mi tagadás, a luxemburgiak francia játékosa Bruce Lee legszebb napjaira emlékeztető, páros lábbal kivitelezett gyomrossal tette ártalmatlanná Pátkai Mártont a 93. percben. Együtt indultak a labdára, ám a vendégek védője inkább csak revánsot akart venni ellenfelén, és azért, hogy a Vidi – gyenge támadójátéka ellenére – 2-1-re vezetett és továbbjutásra állt. Döbbenetes módon Pátkai nem sérült meg komolyabban, a lefújás után saját lábán hagyta el a felcsúti pályát.


A mérkőzést figyelemmel kísérők legnagyobb meglepetésére Mélisse a pálya szélén még méltatlankodott is az őt alighanem jogosan érő kritikák miatt. Mindenesetre az azonnal piros lapot kapott játékost valószínűleg néhány mérkőzés erejéig nélkülöznie kell a Dudalange edzőjének.

Kapcsolódó Cikkek