EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Sport

Karaterúgás tette híressé a Vidit

Vezető hírként számolt be a Daily Mail a MOL Vidi–Dudalange Bajnokok Ligája-selejtezőről. Sajnos a fehérvári csapat félelmetes támadójátéka helyett Bryan Mélisse karaterúgása miatt került be a magyar vonatkozású hír az angol napilap online kiadásába.

Jogosan tette fel a kérdést a lap a cikk címében: Ez lenne minden idők legmocskosabb szerelése? Mi tagadás, a luxemburgiak francia játékosa Bruce Lee legszebb napjaira emlékeztető, páros lábbal kivitelezett gyomrossal tette ártalmatlanná Pátkai Mártont a 93. percben. Együtt indultak a labdára, ám a vendégek védője inkább csak revánsot akart venni ellenfelén, és azért, hogy a Vidi – gyenge támadójátéka ellenére – 2-1-re vezetett és továbbjutásra állt. Döbbenetes módon Pátkai nem sérült meg komolyabban, a lefújás után saját lábán hagyta el a felcsúti pályát.


A mérkőzést figyelemmel kísérők legnagyobb meglepetésére Mélisse a pálya szélén még méltatlankodott is az őt alighanem jogosan érő kritikák miatt. Mindenesetre az azonnal piros lapot kapott játékost valószínűleg néhány mérkőzés erejéig nélkülöznie kell a Dudalange edzőjének.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ő akarta átverni a Fradit!

    Ő akarta átverni a Fradit!

    Nyilvánosságra hozta a PestiSrácok.hu, annak a játékosügynöknek a nevét, aki piszkos módszerekkel akarta megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát.

  • Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Farkas Mátyás sportmenedzser akarta anyagilag jelentősen megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát, a saját anyagi érdekeit szem előtt tartó szakember a válogatott sztárjátékosát és egy másik klubot akart felhasználni a piszkos ügylethez – tudta meg a PestiSrácok.