2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Győr

Katonáinknál is forgatta új klipjét a Kowalsky meg a Vega

Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Kowalsky meg a Vega nemrég mutatta be vadonatúj videóklipjét, amelyet a srácok a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél is forgattak, ráadásul győri résztvevővel együtt.

A vadonatúj anyag címe Amire szültek…, s ahogy a zenekartól már megszokhattuk, komoly mondanivalót tartalmaz könnyűzenei köntösbe bújtatva. A Kowára oly jellemző pozitív, életigenlő, szeretetre és tiszteletre alapuló szövegvilággal a többi tag is azonosul, így válik a zenekar egy teljes egésszé, amelynek mára minden egyes megmozdulása sikerre ítéltetett.


A zenekar a nyár eleji nyílt napon is meglátogatta a győri katonákat
Fotó: raketaezred.hu

A videó egyik különlegessége, hogy a Győrhöz több szállal is kötődő Kowalsky meg a Vega a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred segítségét kérte a forgatáshoz. Régóta tudják már a fiúkról, hogy önkéntes területvédelmi tartalékos katonákként a haza szolgálatára állnak, így a győri honvédekkel való együttműködés is magától értetődő volt.

– Hozzánk a Kowalsky meg a Vega kimondottan azzal a kéréssel érkezett, hogy a klip legutolsó jelenetéhez megfelelő helyszínt és szereplőt keressenek – kezdte Cseszreginé Csekei Judit százados, a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred kommunikációs tisztje.– Az ezred vezetése ennek semmi akadályát nem látta, ezért elöljárói jóváhagyást és engedélyt követően kezdődhetett a forgatás.


A 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred munkatársa is szerepel az új videóban
Fotó: a videoklipből

A százados asszonytól azt is megtudtuk, hogy a klip utolsó jelenetét az ezred egészségügyi központjában forgatták. Itt zajlott a kisbaba születését és a haldokló idős bácsi történetet elmesélő jelenetek rögzítése.

– Az egyik kollégánk nagyon élethűen alakította a kisbabát világra segítő és a bácsit „elengedő” orvost. Az együttes májusban reklámozta és részt is vett az alakulat nyílt napján, most mi viszonoztuk a szívességet. Ki tudja, mit hoz még a jövő az együttműködés kapcsán – zárta mosolyogva Cseszreginé Csekei Judit százados.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.