EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Győr

Katonáinknál is forgatta új klipjét a Kowalsky meg a Vega

Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Kowalsky meg a Vega nemrég mutatta be vadonatúj videóklipjét, amelyet a srácok a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél is forgattak, ráadásul győri résztvevővel együtt.

A vadonatúj anyag címe Amire szültek…, s ahogy a zenekartól már megszokhattuk, komoly mondanivalót tartalmaz könnyűzenei köntösbe bújtatva. A Kowára oly jellemző pozitív, életigenlő, szeretetre és tiszteletre alapuló szövegvilággal a többi tag is azonosul, így válik a zenekar egy teljes egésszé, amelynek mára minden egyes megmozdulása sikerre ítéltetett.


A zenekar a nyár eleji nyílt napon is meglátogatta a győri katonákat
Fotó: raketaezred.hu

A videó egyik különlegessége, hogy a Győrhöz több szállal is kötődő Kowalsky meg a Vega a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred segítségét kérte a forgatáshoz. Régóta tudják már a fiúkról, hogy önkéntes területvédelmi tartalékos katonákként a haza szolgálatára állnak, így a győri honvédekkel való együttműködés is magától értetődő volt.

– Hozzánk a Kowalsky meg a Vega kimondottan azzal a kéréssel érkezett, hogy a klip legutolsó jelenetéhez megfelelő helyszínt és szereplőt keressenek – kezdte Cseszreginé Csekei Judit százados, a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred kommunikációs tisztje.– Az ezred vezetése ennek semmi akadályát nem látta, ezért elöljárói jóváhagyást és engedélyt követően kezdődhetett a forgatás.


A 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred munkatársa is szerepel az új videóban
Fotó: a videoklipből

A százados asszonytól azt is megtudtuk, hogy a klip utolsó jelenetét az ezred egészségügyi központjában forgatták. Itt zajlott a kisbaba születését és a haldokló idős bácsi történetet elmesélő jelenetek rögzítése.

– Az egyik kollégánk nagyon élethűen alakította a kisbabát világra segítő és a bácsit „elengedő” orvost. Az együttes májusban reklámozta és részt is vett az alakulat nyílt napján, most mi viszonoztuk a szívességet. Ki tudja, mit hoz még a jövő az együttműködés kapcsán – zárta mosolyogva Cseszreginé Csekei Judit százados.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.