EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Sopron

Kelta ünnep

Idén is lesz kelta ünnep, méghozzá július 7-én! A Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. kezelésében lévő Soproni Parkerdő legjelentősebb és leglátogatottabb történelmi emlékhelye a Várhely. 2005 óta minden évben itt rendezik meg a népszerű eseményt, amelynek célja az ősi hagyományok felelevenítése és megőrzése az utókor számára.

 Szeretettel várnak mindenkit, akik szívesen eltöltenének egy napot Európa legmagasabb sáncrendszerével körülvett földvára mellett, ahol a változatos műsoron kívül betekintést nyerhetnek a kelták életébe, amelyet a természettel való szoros összefonódás jellemzett. Az ingyenes programok 9.45-kor kezdődnek. 

Fotó: TAEG Zrt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.