2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb II.kerület

Kenyeret a Küküllőből

Záboji Rita minipékségében maga készíti a kenyereket (Fotó: Keresztesi Balázs)

A Kenyérmanufaktúrában egyéni megrendelésre sütnek (Fotó: Keresztesi Balázs)

 

A Küküllő utcai Kenyérmanufaktúrában nyáron csütörtökönként süti egészséges, élesztő nélkül és százszázalékos teljes kiőrlésű lisztekből készített kenyereit Záboji Rita. A július 19-i sütés után azonban lesz egy kis szünet, és legközelebb augusztus 9-ére, majd 16-ára, 23-ára és 30-ára rendelhetjük meg kedvenc kenyerünket a https://www.facebook.com/Kenyermanufaktura/oldalon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.