EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb II.kerület

Kenyeret a Küküllőből

Záboji Rita minipékségében maga készíti a kenyereket (Fotó: Keresztesi Balázs)

A Kenyérmanufaktúrában egyéni megrendelésre sütnek (Fotó: Keresztesi Balázs)

 

A Küküllő utcai Kenyérmanufaktúrában nyáron csütörtökönként süti egészséges, élesztő nélkül és százszázalékos teljes kiőrlésű lisztekből készített kenyereit Záboji Rita. A július 19-i sütés után azonban lesz egy kis szünet, és legközelebb augusztus 9-ére, majd 16-ára, 23-ára és 30-ára rendelhetjük meg kedvenc kenyerünket a https://www.facebook.com/Kenyermanufaktura/oldalon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.