EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb II.kerület

Kenyeret a Küküllőből

Záboji Rita minipékségében maga készíti a kenyereket (Fotó: Keresztesi Balázs)

A Kenyérmanufaktúrában egyéni megrendelésre sütnek (Fotó: Keresztesi Balázs)

 

A Küküllő utcai Kenyérmanufaktúrában nyáron csütörtökönként süti egészséges, élesztő nélkül és százszázalékos teljes kiőrlésű lisztekből készített kenyereit Záboji Rita. A július 19-i sütés után azonban lesz egy kis szünet, és legközelebb augusztus 9-ére, majd 16-ára, 23-ára és 30-ára rendelhetjük meg kedvenc kenyerünket a https://www.facebook.com/Kenyermanufaktura/oldalon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.