EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,90 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Sopron

Képernyőn a soproni Euroliga-mérkőzések!

Dimenzióváltás előtt áll a Sopron Basket női kosárlabdacsapata a médiamegjelenések terén! A klub nemrég örömmel számolt be arról, hogy ősztől a Sopron minden hazai mérkőzése adásba kerül az M4 Sport csatornán, amely mindenki megelégedésére világszínvonalú közvetítést adott az áprilisi Final4-ról. A megállapodás értelmében a csatorna vezetése felveszi a kapcsolatot a csoportellenfelek televíziós partnereivel is, így várhatóan több idegenbeli találkozót ugyancsak figyelemmel kísérhetnek a szurkolók az M-4en!

A hazai Euroliga-meccsek képernyőre kerülnek
Fotó: Tóth Zsombor

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.