2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Sopron

Képernyőn a soproni Euroliga-mérkőzések!

Dimenzióváltás előtt áll a Sopron Basket női kosárlabdacsapata a médiamegjelenések terén! A klub nemrég örömmel számolt be arról, hogy ősztől a Sopron minden hazai mérkőzése adásba kerül az M4 Sport csatornán, amely mindenki megelégedésére világszínvonalú közvetítést adott az áprilisi Final4-ról. A megállapodás értelmében a csatorna vezetése felveszi a kapcsolatot a csoportellenfelek televíziós partnereivel is, így várhatóan több idegenbeli találkozót ugyancsak figyelemmel kísérhetnek a szurkolók az M-4en!

A hazai Euroliga-meccsek képernyőre kerülnek
Fotó: Tóth Zsombor

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.