2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Két évet kapott Lópici fia

Tegnap tartották Szilágyi István fia, Péter újabb tárgyalását a tavalyi súlyos testi sértés ügyében, amelyen megszületett a másodfokú ítélet. A tárgyalásra sem a színész, sem a fia nem ment el, csupán ügyvédjük helyettese jelent meg. A Blikk információi szerint az ügyvédnő az ítélet enyhítését kérte, arra hivatkozva, hogy Szilágyi megbocsátott fiának, ám a bíróság nem változtatott az elsőfokú döntésen. Így maradt a korábbi büntetése: két év börtön, három év próbaidőre felfüggesztve. Mint ismert, tavaly nyáron Péter annyira megverte édesapját, hogy Pityi bácsinak három bordája eltört, zúzódott az arca és a sípcsontját is fájlalta.

Fotó: Cser Dániel

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Szabó Kitti: Sokként ért a terhességem

    Szabó Kitti: Sokként ért a terhességem

    Szabó Kitti hét év után a TV2 Sztárban Sztár leszek! műsorában tért vissza a képernyőre. A 25 éves versenyző az évek alatt sikeres vlogger és édesanya lett, bár utóbbira nem voltak párjával felkészülve.

  • Irány a színház!

    Irány a színház!

    Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt lehet venni.