EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Érd

Két hétig fociztak!

Fotó: Érdi VSE/Domonkos Bálint

Idén nyáron is napközis focitábort rendezett az Érdi Városi Sportegyesület. Hat és tizenöt év közötti fiúkat és lányokat vártak színes programokkal, jó hangulattal. Az első turnus júniusban volt, a második pedig júliusban. Mint Várnai Viktória szervező elmondta: a tábor nem profikat akart képezni, minden focizni vágyó gyereket szeretettel vártak. Napi háromszori étkezés és két szakmailag irányított edzés, valamint strandolástól asztaliteniszig számos érdekes program várta a fiatalokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.