EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,53 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Pécs

Két Hold ragyogott Pécs egén

Négy nap alatt 70 ezer látogatót vonzott Pécsre a Zsolnay Fényfesztivál. Az év leghosszabb napja köré szervezett fényünnepet három éve rendezik meg, de már most a baranyai megyeszékhely egyik leglátogatottabb rendezvénye.

A fényfesztiválra idén is a világ minden tájáról érkeztek fellépők és fényművészek, ahol a legkorszerűbb technikákkal színezték be négy éjszakára a épületeket.

NASA által készített fotókból létrehozott alkotás a világon is egyedülálló – a Zsolnay Fényfesztivál ideje alatt Pécsett volt látható (Fotó: Németh Kriszta)

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.