EUR: 331,55 Ft
CHF: 302,99 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Belföld

Kétszázmillióból fejlesztik a Szent Kozma Egészségügyi Központot

Több mint kétszázmillió forintot fordítanak a józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ eszközparkjának fejlesztésére az Egészséges Budapest Program keretében – közölte Sára Botond (Fidesz–KDNP) kerületi alpolgármester az intézményben tartott sajtótájékoztatóján.Sára szerint az elmúlt években több mint hárommilliárd forintot fordítottak a kerületben élők egészségbiztonságára, ugyanis a kerületben élők mindennapjait az teszi gazdagabbá, ha biztonságban vannak, ez a közbiztonság mellett egészségbiztonságot is jelent. Elmondása szerint a 230 millió forintból megvalósuló fejlesztés során mintegy hatvan eszközt cserélnek le. Emlékeztetett: korábban már 120 millió forint értékben egészségügyi készülékekkel gyarapodott a központ eszközparkja.

Sára egyébként a vasárnapi előrehozott választáson indul fideszes színekben Józsefváros polgármesteri székéért.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Magyarország a kereszténység védőbástyája – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Somogy megyei Segesden, a Szent Lászlóról elnevezett helyi római katolikus templom felújítása alkalmából tartott szentmisén vasárnap.

 • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

  Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

 • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.