EUR: 323,01 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szekszárd

Kiállítások Izraelről

Július 10-én a Művészetek Házában a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar–Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából két kiállítást rendeztek. A megnyitón köszöntőt mondott Horváth István országgyűlési képviselő, Kovács László, Magyar–Izraeli Baráti Társaságok és Körök Országos Szövetségének elnöke. A tárlatot Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnöke nyitotta meg.

Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.