2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

Kim Kardashian bugyiban jógázik

Kim Kardashian lehetne a jóga nagykövete, neki ugyanis bárki elhiszi, hogy ez a sport nemcsak testi-lelki felüdülést ad, de nagyon szexi is. A realitysztár Los Angeles-i otthonához tartozó partszakaszon edzett nemrég barátnőjével és személyi trénerével. Kim ugyanis néhány hete ismét kemény diétába fogott, mert nemrég arról panaszkodott, hogy három gyermeke mellett kissé elhanyagolta magát és felszaladt rá néhány kiló. A felesleget pedig – a férfiak millióinak örömére  mi sem természetesebb, mint hogy egy szexi bugyiban és topban dobja le magáról a tengerparton.

Kapcsolódó Cikkek

  • Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

    Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

    Nem rég robbant a hír, hogy 9 hónap után szakított Rippel Feri és 26 évvel fiatalabb barátnője, Viki. Az artista a pletykák ellenére egy percig sem szomorkodik, élvezi szingli élete minden egyes percét, hisz számos új kihívás vár még rá az év hátralevő részében.

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.