EUR: 323,60 Ft
CHF: 285,83 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Kim Kardashian bugyiban jógázik

Kim Kardashian lehetne a jóga nagykövete, neki ugyanis bárki elhiszi, hogy ez a sport nemcsak testi-lelki felüdülést ad, de nagyon szexi is. A realitysztár Los Angeles-i otthonához tartozó partszakaszon edzett nemrég barátnőjével és személyi trénerével. Kim ugyanis néhány hete ismét kemény diétába fogott, mert nemrég arról panaszkodott, hogy három gyermeke mellett kissé elhanyagolta magát és felszaladt rá néhány kiló. A felesleget pedig – a férfiak millióinak örömére  mi sem természetesebb, mint hogy egy szexi bugyiban és topban dobja le magáról a tengerparton.

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.