EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Szombathely

Király Kupa tizenötödször!

A fennállása 15 éves jubileumát ünneplő Király Sportlétesítményben július 7-én rendezendő felkészülési tornán a címvédő Paks mellett a Kaposvár, a szlovák FK Pohronie és a házigazda Haladás vesz részt.

15. alkalommal rendezik meg a hétvégén a Király Kupát Fotó: hungarysport.hu

A Kaposvár–Haladás meccsel startol az idei Király Kupa, majd Paks–FK Pohronie összecsapás következik, aztán a két vesztes a bronzéremért, a két győztes pedig a Király Kupáért mérkőzik meg. A XV. Király Kupán a csapatok mellett a legjobb kapust és mezőnyjátékost, valamint a legkiválóbb edzőt is díjazzák.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.