EUR: 322,16 Ft
CHF: 281,43 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Kiscicát mentettek a pécsi tűzoltók

Igazán szívmelengető történetnek lehettek szemtanúi a pécsi lakosok, ugyanis egy csatornába esett kiscicát mentettek kedden a helyi tűzoltók.

Kedd reggel érkezett a bejelentés, miszerint Pécsen, a Munkácsy Mihály utcában egy vízelvezető csatornába esett egy macska. A város hivatásos tűzoltói vonultak a helyszínre, ahol kimentették a bajba jutott kisállatot. A macskának a zuhanás miatt a lábai eltörtek, ezért a tűzoltók a további ellátásáról is gondoskodtak – olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatás Facebook oldalán.


Fotó: Pécs HTP

Fotó: Pécs HTP

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

Kapcsolódó Cikkek

  • Donald Trump a mexikói határ lezárását helyezte kilátásba

    Donald Trump a mexikói határ lezárását helyezte kilátásba

    Donald Trump amerikai elnök kilátásba helyezte csütörtöki Twitter-bejegyzésében, hogy lezárja az Egyesült Államok déli határát, és a határhoz vezényli a katonaságot, ha Mexikó nem állítja meg az Egyesült Államok felé tartó bevándorlókat Guatemalából, Hondurasból és Salvadorból.

  • Volner: Sneider Tamás lement kutyába!

    Volner: Sneider Tamás lement kutyába!

    A Lokál nemrégiben számolt be arról, hogy a jobbik teljesen széthullott, a lavina azonban nem állt meg. A vita tovább folytatódik, ugyanis a pártból távozó Volner János hevesen bírálja közösségi oldalán Sneider Tamást egy interjú miatt.