EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Dunaújváros

Kívül-belül megszépül az uszoda

Csaknem hárommilliárd forintból újítják fel a Fabó Éva Sportuszodát. A beruházás a Modern Városok Program részeként valósul meg, a kormány támogatásával, mintegy 2,9 milliárd forint értékben.

Két évvel korábban, 2016 májusában állapodott meg a kormány és Dunaújváros önkormányzata a Modern Városok Program elemeiről. Ennek részeként egy fürdő és vízi sportcentrum kialakítása a cél.

2,9 milliárdból újulhat meg a sportlétesítmény

Első lépésként visszakerült a város tulajdonába és megnyílt az élményfürdő, a második ütemben pedig felújítják a Fabó Éva Sportuszodát: megújulnak az öltözők, a homlokzat, a szigetelés, a tetőszerkezet, valamint új nyílászárókat is kap az épület.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.