2018. december 12., szerda
Gabriella

Külföld

Kóbor kutya mentette meg a biciklis életét

A teste melegével mentette meg az életét a kerékpárosnak egy kóbor kutya. A férfi törött kulcscsonttal nem tudott lejönni a hegyről, és ha nincs ott az éjszaka arra kószáló állat, a túrázó teljesen kihűlt volna.

A romániai Szemenik-hegységben szenvedett biciklibalesetet a 40 éves férfi, aki eltörte a kulcscsontját és emiatt nem tudott lejönni a hegyről, kénytelen volt az éjszakát ott tölteni. Szerencséjére azonban arra járt egy kóbor eb, aki szívesen hozzábújt és melegítette, amíg meg nem érkezett a segítség.


A sérült férfihez később kiérkeztek a hegyimentők, akin már fellelhetőek voltak a hipotermia jelei. Végül azzal, hogy hozzábújt a férfihez a kutyus ezzel nem csak a sérült biciklist, de saját magát is megmentette. A történet ugyanis igazán meghatóan zárult, mivel a Krassó-Szörény Megyei Tanács egyik képviselője úgy döntött, örökbe fogadja a kis jószágot, így már a kutyus is boldogan élhet tovább egy szerető gazdi társaságában.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

Kapcsolódó Cikkek