EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,48 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Nyíregyháza

Kommunikációs díjat nyert az állatpark

MagyarországON címmel indított turisztikai kommunikációs versenyt a PPH Média. A cél az volt, hogy megtalálják azokat a projekteket, amelyek belföldi utazásra csábítják a lakosságot. A Nyíregyházi Állatpark és az Alfabrand kreatív ügynökség közösen nyert arany elismerést és különdíjat.

A Sóstó Zoo Expedíció microsite-ért (online játék) a turisztikai szolgáltatók digitális kategóriáját megnyerve Arany díjat kaptak, valamint a teljes mezőny kilenc kategóriájának digitális megoldásaiban is ők bizonyultak a legjobbnak. Turisztikai kommunikáció területén az elmúlt két év legjobb digitális megoldásával megnyerték a Magyar Turisztikai Ügynökség különdíját.

A Sóstó Zoo Expedíció microsite-ért (online játék) a turisztikai szolgáltatók digitális kategóriáját megnyerve Arany díjat kapott

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.