2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Sport

Könnygáz vetett véget a szurkolók ünneplésének Párizsban – Videó!

Mint arról mi is beszámoltunk, kedden a francia válogatott 1-0-ra legyőzte Belgium csapatát az oroszországi labdarúgó-világbajnokság szentpétervári elődöntőjében, így a csapat története során harmadszor játszhat finálét. Párizsban az örömmámorban úszó szurkolók azonban elvetették a sulykot.

A szentpétervári mérkőzés után Franciaországban is tízezrek vonultak az utcára ünnepelni a belgák felett aratott győzelmet. Volt, ahol normálisan zajlottak az események, de akadt olyan hely is, ahol hajnalban elszabadult a pokol. Rendőröket dobáltak kövekkel és a gyújtogatás sem maradt el. Hajnalban Párizsban könnygázt kellett bevetni az egyre vadabb tömeggel szemben.


Franciaország egyébként vasárnap 17 órakor vagy Anglia, vagy Horvátország ellen vívja az oroszországi világbajnokság döntőjét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    A júliusban visszatért lendület ellenére a későbbiekben változékonyan alakulhat az építőipar teljesítménye, de a jelek szerint a harmadik negyedévben is az első félévihez hasonló, 1 százalékpont körüli mértékben járulhat hozzá a gazdaság (GDP) növekedéséhez – így értékelték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott adatait.

  • Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Odaszúrt a Barcelona vezetőségének Lionel Messi. A Marca című spanyol lapnak adott interjújában annak a véleményének adott hangot, hogy a klub nem biztos, hogy mindent megtett Neymar szerződtetéséért.