EUR: 323,42 Ft
CHF: 287,97 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Kovács Koko István: Megfiatalított az apaság

Új feladat elé néz a világbajnok ökölvívó, idén ugyanis ő lesz a Magyarország Szépe egyik műsorvezetője. A felkérések mellett Kokónak apaként is akad dolga bőven, hiszen legkisebb fia, Zalán még csak négy hónapos. A 47 éves sportoló a Lokálnak elárulta: huszonévesen teljesen mást jelentett neki az apaság, mint most.

/Fotó: Instagram

Július 8-án ötödik alkalommal választják meg Magyarország Szépét a Duna Televízión. A látványos show-műsor házigazdája Kraszkó Zita mellett ezúttal Kovács Koko István lesz, aki nagyon örült a felkérésnek.


– Megtiszteltetés és egyben szakmai visszaigazolás számomra, hogy felkértek erre a feladatra. A csapat remek, a lányok pedig egytől egyig gyönyörűek. Külsőre sok hasonlóságot vélek bennük felfedezni, így azt hiszem, hogy a versenyben idén is a belső értékek fognak igazán dominálni. Nekem nincs női ideálom, de persze a szép arc és a sportos alkat számomra nem utolsó szempont – kezdte lapunknak az ökölvívó, akit menyasszonyával, Katával is a sport szeretete hozta össze. Ennek már másfél éve, tavaly augusztusban az eljegyzésre is sor került, négy hónappal ezelőtt pedig megszületett közös gyermekük, Zalán.

– A kisfiam érkezése egészen új embert faragott belőlem. Noha kisgyermekes apának lenni ugyanolyan csodálatos érzés, mint húsz évvel ezelőtt, az élmény 47 évesen teljesen más. Sokkal hálásabb vagyok minden egyes pillanatért, amit a családommal tölthetek. Igyekszem is mindenből kivenni a részem, a sétáltatás és a fürdetés pedig olykor nosztalgikus érzéseket kelt bennem. Úgy érzem, hogy megfiatalított az apaság – mesélte boldogan Koko, akinek előző házasságából már született két fia, a 20 éves Gergő és a 24 éves Bence pedig imádják a kistestvérüket.


– A nagy fiaim szerencsére rendes bátyjai Zalánnak. Örömmel segítenek ők is, ha kell, de nekik azért inkább a babázás szórakoztató része jut. Ha Katával szeretnénk egy picit romantikázni, akkor általában a mamára bízzuk a kicsit, de a sportoló barátainkra is sok mindenben számíthatunk. Zalán ugyanis szinte minden eseményre jön velünk, szerintem négy hónaposan már több élménnyel bír, mint más sok évvel a háta mögött. Igazi kis aktív babát nevelünk – tette hozzá a sportoló.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Liptai Claudia befejezte

  Vége! Liptai Claudia befejezte

  Komoly döntést hozott a műsorvezető, aki elmondása szerint már arra vágyik, hogy a maga ura legyen, ráadásul szeretne minél több időt a gyermekeivel tölteni.

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.