EUR: 323,28 Ft
CHF: 285,30 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Kovács Koko István: Megfiatalított az apaság

Új feladat elé néz a világbajnok ökölvívó, idén ugyanis ő lesz a Magyarország Szépe egyik műsorvezetője. A felkérések mellett Kokónak apaként is akad dolga bőven, hiszen legkisebb fia, Zalán még csak négy hónapos. A 47 éves sportoló a Lokálnak elárulta: huszonévesen teljesen mást jelentett neki az apaság, mint most.

/Fotó: Instagram

Július 8-án ötödik alkalommal választják meg Magyarország Szépét a Duna Televízión. A látványos show-műsor házigazdája Kraszkó Zita mellett ezúttal Kovács Koko István lesz, aki nagyon örült a felkérésnek.


– Megtiszteltetés és egyben szakmai visszaigazolás számomra, hogy felkértek erre a feladatra. A csapat remek, a lányok pedig egytől egyig gyönyörűek. Külsőre sok hasonlóságot vélek bennük felfedezni, így azt hiszem, hogy a versenyben idén is a belső értékek fognak igazán dominálni. Nekem nincs női ideálom, de persze a szép arc és a sportos alkat számomra nem utolsó szempont – kezdte lapunknak az ökölvívó, akit menyasszonyával, Katával is a sport szeretete hozta össze. Ennek már másfél éve, tavaly augusztusban az eljegyzésre is sor került, négy hónappal ezelőtt pedig megszületett közös gyermekük, Zalán.

– A kisfiam érkezése egészen új embert faragott belőlem. Noha kisgyermekes apának lenni ugyanolyan csodálatos érzés, mint húsz évvel ezelőtt, az élmény 47 évesen teljesen más. Sokkal hálásabb vagyok minden egyes pillanatért, amit a családommal tölthetek. Igyekszem is mindenből kivenni a részem, a sétáltatás és a fürdetés pedig olykor nosztalgikus érzéseket kelt bennem. Úgy érzem, hogy megfiatalított az apaság – mesélte boldogan Koko, akinek előző házasságából már született két fia, a 20 éves Gergő és a 24 éves Bence pedig imádják a kistestvérüket.


– A nagy fiaim szerencsére rendes bátyjai Zalánnak. Örömmel segítenek ők is, ha kell, de nekik azért inkább a babázás szórakoztató része jut. Ha Katával szeretnénk egy picit romantikázni, akkor általában a mamára bízzuk a kicsit, de a sportoló barátainkra is sok mindenben számíthatunk. Zalán ugyanis szinte minden eseményre jön velünk, szerintem négy hónaposan már több élménnyel bír, mint más sok évvel a háta mögött. Igazi kis aktív babát nevelünk – tette hozzá a sportoló.

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.