EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Győr

Közös erővel fogták el a körözöttet

A győri és a pápai rendőrök elfogtak egy 45 éves pannonhalmi férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrök Győrben egy gépkocsi vezetőjét akarták ellenőrizni még január 24-én az éjjeli órákban. A sofőr kiugrott az autóból és elmenekült.


Az autóban kábítószergyanús anyagok voltak
Fotó: police.hu

A járőrök az adattárakban történt ellenőrzés során megállapították, hogy a hátrahagyott gépkocsi tulajdonosa B. Róbert 45 éves pannonhalmi lakos. Az autó, majd azt követően a férfi házának átvizsgálásakor a rendőrök többféle kábítószergyanús anyagot találtak s azokat lefoglalták. A Győri Rendőrkapitányság az ismeretlen helyen tartózkodó férfival szemben elfogatóparancsot adott ki.

A lefoglalt anyagokat kirendelt igazságügyi vegyész szakértő vizsgálta meg
Fotó: police.hu

A lefoglalt anyagokról a kirendelt igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy azok kábítószernek minősülnek, hatóanyag-tartalmuk pedig meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát. A szakértői vélemény alapján az ügyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság folytatta a nyomozást kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Újabb kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök
Fotó: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság információi alapján a győri nyomozók és a pápai körzeti megbízott július 18-án, Kup településen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az akció során nála és a társaságában lévő 21 éves nőnél újabb kábítószergyanús anyagokat találtak, amelyeket a Pápai Rendőrkapitányság rendőrei lefoglaltak.  A férfit a győri nyomozók őrizetbe vették.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.