EUR: 332,45 Ft
CHF: 304,52 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Egyéb Győr

Közös erővel fogták el a körözöttet

A győri és a pápai rendőrök elfogtak egy 45 éves pannonhalmi férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrök Győrben egy gépkocsi vezetőjét akarták ellenőrizni még január 24-én az éjjeli órákban. A sofőr kiugrott az autóból és elmenekült.


Az autóban kábítószergyanús anyagok voltak
Fotó: police.hu

A járőrök az adattárakban történt ellenőrzés során megállapították, hogy a hátrahagyott gépkocsi tulajdonosa B. Róbert 45 éves pannonhalmi lakos. Az autó, majd azt követően a férfi házának átvizsgálásakor a rendőrök többféle kábítószergyanús anyagot találtak s azokat lefoglalták. A Győri Rendőrkapitányság az ismeretlen helyen tartózkodó férfival szemben elfogatóparancsot adott ki.

A lefoglalt anyagokat kirendelt igazságügyi vegyész szakértő vizsgálta meg
Fotó: police.hu

A lefoglalt anyagokról a kirendelt igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy azok kábítószernek minősülnek, hatóanyag-tartalmuk pedig meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát. A szakértői vélemény alapján az ügyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság folytatta a nyomozást kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Újabb kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök
Fotó: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság információi alapján a győri nyomozók és a pápai körzeti megbízott július 18-án, Kup településen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az akció során nála és a társaságában lévő 21 éves nőnél újabb kábítószergyanús anyagokat találtak, amelyeket a Pápai Rendőrkapitányság rendőrei lefoglaltak.  A férfit a győri nyomozók őrizetbe vették.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.