EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Dunaújváros

Köztisztviselőket jutalmaztak

Dunaújvárosban is megtartották a köztisztviselők napját. A városháza C szárnyában rendezett eseményen adták át a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat, amelyet idén is hárman vehettek át. 

Július elseje a köztisztviselők napja. Ez alkalomból Dunaújvárosban is köszöntötték a közszférában dolgozókat. A városháza C szárnyában Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere ünnepélyes keretek között fejezte ki a városvezetés tiszteletét a munkatársak felé. Gasparik Gábor és Polgár Lilla, a Bartók Kamaraszínház színművészei adtak műsort a rendezvényen, amelyen a megnyitó után átadták a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat is. Az idén is hárman vehették át az elismerést: Bojér Éva személyügyi és működtetési osztályvezető, Puskás Rozália, a vagyonkezelési osztály analitikus nyilvántartó ügyintézője, valamint Szögi Erika, a főépítészi, építésügyi és környezetvédelmi osztály építésügyi ügyintézője. Mint az Dunaújváros Megyei Jogú Város hivatalos honlapján olvasható: „Bojér Éva osztályvezető asszony közel 40 éves munkaviszonnyal rendelkezik, melyből több mint 25 évet a köz szolgálatában töltött el. 1993-tól a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola, 2002-től a Rudas Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium iskolatitkára. Ez idő alatt 2001-ben személyügyi szervezői főiskolai diplomát szerzett. 2010 novemberétől a polgármesteri hivatal polgármesteri titkárságán segítette a város első emberének munkáját.”


Puskás Rozália Cserna Gábortól, Dunaújváros polgármesterétől vette át az elismerést

Szintén a város weboldalán olvashatunk Puskás Rozália munkásságáról: „A vagyonkezelési osztály analitikus nyilvántartó ügyintézője 40 éves munkaviszonnyal rendelkezik, amelyből 22 évet a köz szolgálatában töltött el. Pályakezdőként a városi tanács igazgatási ügyintézője volt 1978 és 1985 között, majd 2004-től a polgármesteri hivatal adóügyi ügyintézője, 2011-től az önkormányzati vagyon analitikus nyilvántartó ügyintézője.”

Szögi Erika, a főépítészi, építésügyi és környezetvédelmi osztály építésügyi ügyintézője szintén hosszú ideje segíti a város üzemeltetését: 2001 óta dolgozik a polgármesteri hivatalban. Mint a dunaujvaros.hu-tól megtudtuk, Boszniában szerzett építészmérnöki diplomát. A honlapon olvasható méltatásból kiderült, munkavégzése kifogástalan és precíz annak ellenére is, hogy rendkívül szerteágazó feladatokat kell végeznie, hiszen az építésügyi hatósági engedélyezési és szakhatósági tevékenység ellátása mellett többek között az építésrendészeti ügyekben is illetékes.


Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.