EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Kristen Stewarttal forgatják újra a Charlie angyalait

Kristen Stewarttal és két brit kolléganőjével, Naomi Scott-tal és Ella Balinskával forgatják újra a Charlie angyalai című akcióvígjátékot.

/Fotó: Profimedia, KCS Presse

A Sony Pictures csütörtökön jelentette be, hogy az 1970-es évek televíziós sikersorozata nyomán ismét mozifilm készül, ezúttal Elizabeth Banks rendezésében.


Banks közleményében hangsúlyozta, a Charle angyalai olyan eredeti produkció, amely a cselekvő nők előtt tiszteleg. Filmje pedig Charles Townsend örökségét megőrizve az új generáció modern és globális angyalait mutatja be.

Banks a társszerzője és társproducere is a filmnek, továbbá ő alakítja az eddigi feldolgozásokban csak férfi színészekre kiosztott Bosley szerepét is.

A Charlie angyalai sorozat 1976-ban debütált az amerikai televízióban Farrah Fawcett, Kate Jackson és Jaclyn Smith főszerepelésével. Az angyalok csinos magándetektívek voltak, akiket titokzatos főnökük, Charlie Towsend küldött újabb és újabb küldetésekre, anélkül, hogy a lányok találkozhattak volna vele a valóságban.

A sorozatot követően 2000-ben Lucy Liu, Cameron Diaz és Drew Barrymore a filmvásznon játszotta el az angyalokat, és a sikeres filmhez 2003-ban folytatás is készült.

A legújabb feldolgozást várhatóan 2019 szeptemberében láthatják a nézők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.