EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb XIV.kerület

Kültéri kondiparkkal gazdagodott a BVSC

Folyamatosan bővülnek a BVSC-s sportolók edzési lehetőségei. A zuglói klub most például egy kültéri kondiparkkal gazdagodott. Pontosabban két kondiparkkal.

A Szőnyi úti sporttelepen két kondiparkot adtak át egyszerre. A strandmedence és strandröplabdapálya közötti területen kialakított, fából készült kondiparkot inkább a fiatalabb korosztály számára építették, a másikat, amelynek anyaga fém, pedig a klub élsportolói használhatják majd. Ezenkívül két szabadtéri pingpongasztalt is felállítottak, illetve két lombos fát is elültettek, amelyek remélhetőleg hamarosan árnyékot adnak a kondipark használóinak.


A kültéri kondiparkot a klub sportolói használhatják (Fotó: bvsc.hu)

Mint lapunk megtudta, a bruttó 10,5 millió forintos beruházás a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósulhatott meg. Dr. Hatala József, a tanács elnöke az átadóünnepségen elmondta, hogy „a sportnak kiemelkedő szerepe van az ifjúság nevelésében, ezért örül a klubunkkal való együttműködésnek.” Szatmáry Kristóf, az egyesület elnöke pedig klubunk partneri kapcsolatait nevezte a siker elsődleges zálogának.
– A fejlődésünk a partnerekkel való sikeres együttműködésnek köszönhető. Ilyen erős és hatékony kapcsolatunk van az Emberi Erőforrások Minisztériumával, a zuglói önkormányzattal és most már a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal is – mondta Szatmáry Kristóf.

Rengeteg díjat és elismerést vehettek át a zuglói sportolók (Fotó:bvsc.hu)

Az új létesítményeket, illetve a klub dinamikus fejlődését a két elnökön kívül Sárfalvi Péter sportért felelős helyettes államtitkár is méltatta, aki elárulta, mindig örömmel jön a Szőnyi útra.
– Nem csoda, hiszen 36 éve itt játszottam első vízilabda-mérkőzésemet, majd miután öttusázó lettem, sok versenynek itt rendezték az úszószámát, így jól ismerem a klubot. Örömmel látom, hogy mennyi minden megváltozott, megújult és megszépült azóta, amióta utoljára itt jártam.
A fejlesztések persze csak akkor érnek valamit, ha azokkal az eredményesség javulása is együtt jár. Szerencsére az eredményesség terén is évről évre sikerül előrelépnie a BVSC-nek, amit bizonyít, hogy az idei évzáró kerti partin rengeteg díjat és elismerést adott át Szatmáry Kristóf, Sárfalvi Péter és Rozgonyi Zoltán zuglói alpolgármester is.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.