EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

PR

Kuplio.hu – használja ki a kedvezménykuponokat, és többet spórolhat

Az interneten történő vásárlás sok előnnyel jár a klasszikus áruházakkal szemben. Kényelmes, gyors és ha ön tudja mindennek a menetét, sokkal kedvezményesebb is. Ismeri a Kuplio.hu kuponos weboldalt?

Kedvezmények, kedvezménykuponok és kódok egy helyen


A Kuplio.hu Magyarország egyik legnagyobb kuponokat és kuponkódokat összesítő portálja, amely válogatott internetes áruházak kedvezményeit és aktuális akcióit gyűjti össze. Naponta több tucat új kedvezménykupont talál itt, amelyeket kedvenc webáruházaiban történő online vásárlásainál használhat fel.

A jobb áttekinthetőség érdekében a weboldal tematikus részekre van felosztva, hogy ön gyorsan megtalálja, amit keres. Kedvezmény kuponok, kedvezmény kódok, kiárusítások, akciós szórólapok, de más egyéb információk is várják a leglátogatottabb magyar webáruházakról, amilyen például a Bonprix, Fashiondays, Ecipő, Orsay, Tesco, Notino, Notebook, Footshop, Bibloo, Answear, Emag, Mall, Alza és még sok más.


Hogyan használja fel a kedvezményeket?

A nagyszerű kedvezmények, kedvezménykuponok vagy kedvezmény kódok mindjárt a kezdőoldalon találhatóak. Ha közülük egyik sem nyeri el tetszését, egyéb kedvezmények várják az Üzletek szekcióban. Ugyanakkor az önt leginkább érdeklő kategóriákon belül is rákereshet az akciókra. Az alábbi kategóriákban válogathat a kedvezmények között: divat, óra és ékszer, szépségápolás, bútor és lakberendezés, könyvek, műszaki cikkek és még sok más. Minden kategória saját alkategóriáival rendelkezik, ezzel is megkönnyítve a keresést. Ezen kívül például a kupon összehasonlító is nagyszerű segítség lehet.

Az egyes kedvezmény kuponokat és kódokat nem kell feltétlenül keresnie, olykor maguktól is megtalálják önt. Iratkozzon fel a hírlevelünkre, és profiljában adja meg az önt leginkább érdeklő üzletek vagy szolgáltatások listáját, mi pedig rendszeresen elküldjük Önnek a legérdekesebbeket. Hisz a Fashiondays kupon, az Ecipő kupon vagy más egyéb vonzó ajánlat mindig örömet okoz.

Abban az esetben, ha meggyőzi egy kedvezmény, és úgy dönt, hogy él vele, az eljárás egyszerű. Kattintson a Kód megjelenítése gombra, így láthatóvá válik a számot vagy betűt tartalmazó kód. Ezután másolja át vagy írja be a kedvezmény kódot a kiválasztott webáruház bevásárlókosarába. Az online áruház így levonja a kedvezményt a végösszegből.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cooky: Hiszek a számmisztikában

    Cooky: Hiszek a számmisztikában

    Cooky hiszi, hogy egész életét végigkíséri a szerencse, ezért is olyan jókedvű és vidám személyiség. Hisz a számisztikában, a négyes a szerencseszáma.

  • Papír helyett eRecept

    Papír helyett eRecept

    2017. november 1-jétől működik az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT). Az egészségügyi intézmények ide töltik fel a betegek ellátása során keletkező összes dokumentumot.