EUR: 324,08 Ft
CHF: 287,72 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Egyéb XIV.kerület

Kutyafesztivál

Kutyafesztivál lesz a nyár közepén Budapesten. A bulit a jótékonyság, az állatvédelem és a felelős állattartás jegyében rendezik. A szakmai előadások és bemutatók mellett könnyűzenei koncertek, játékok is várják a kutyabarát közönséget a DogMopolitan Jótékonysági Kutyafesztiválon.

Kutyaugatástól lesz hangos július 21-én a budapesti XVIII. kerületi Bókay-kert, itt rendezik meg ugyanis  az I. DogMopolitan Jótékonysági Kutyafesztivált. A szervezők azt ígérik, lesz minden, mi kutya és gazdi szem-szájának ingere: játékok, bemutatók, könnyűzenei koncertek, mindemellett nagy szerepet kapnak a felelős állattartással, állatvédelemmel kapcsolatos szakmai előadások, beszélgetések, tapasztalatcserék. Ezenkívül a szakma neves képviselői vezetik be a gazdikat, a kutya- és állatbarátokat a kutyatartással kapcsolatos különböző témákba.


Az előadásokon minden kutyatartó megtalálhatja a számára legérdekesebb és leghasznosabb témát: kedvenceink egészsége, helyes nevelése, táplálása, mozgatása, de megismerhetjük a segítőkutyák feladatait is. A kutyatartás szinte minden állomása sorra kerül a fesztiválon: a kiskutya megérkezésétől egészen a fájdalmas búcsúig.

Jó tanácsokat kaphatunk a Dr. Rex Kutyás Egyesülettől, hogyan készüljünk a kiskutya érkezésére, és az első idők túlélésére. Lesz szó a szobatisztaságra nevelésről, beilleszkedésről, a szeparációs szorongás megelőzéséről. A kutyák jellemfejlődéséről, helyes neveléséről – és nem mellesleg a gazdi helyes neveléséről – hallhatunk délelőtt Nyakas Gábortól, délután pedig Kiss Gábortól.

A fesztivál repertoárját azonban nem csak kutyás fellépők, előadók színesítik: lesz színház gyerekekkel (Grimm-Busz Színház), majd több koncertet is élvezhet a közönség a nap folyamán, amelyen fellép Vastag Csaba, a Happy Gang, a Kiscipő zenekar Republic-dalokkal, a napot pedig a Kozmix zárja.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek